Tjenester2018-10-25T15:20:28+02:00

VÅRE TJENESTER

AUTORISERT EL-ENTREPRENØR

Elektro-bransjen er et stort fagområde, med store forskjeller i både skala og kompleksitet. Et vanlig anlegg med ledninger og stikkontakter som finnes i de fleste hjem er så stort og komplisert til at det er utallige muligheter for feil, og hver eneste feil kan føre til skade, brann, eller flere feil.

Man bør helst ha erfarne fagarbeidere med ekspertise innenfor arbeidsområdet for enhver elektro-jobb. Det er her vi kommer inn. Vår ekspertise er både bred og dyp, og vi har gjort hundrevis av jobber av diverse skala og kompleksitet. Hos oss kan du være sikker!

Her er noen av de tjenestene vi tilbyr:

Vedlikehold

Vi tilbyr service/-vedlikeholdsavtaler på elektroinstallasjoner. Har du en bedrift, sørger vi for oppfølging av internkontroll som ivaretar bedrifters krav til internkontroll på elektriske anlegg.
Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Service

Nesten halvparten av vår omsetning er “småarbeid”. Vi installerer soverommet som ble pusset opp, vi henger opp den nye utelampen, vi legger opp den ekstra tv-kontakten, bytter din defekte dimmer eller termostat osv.
Ingen jobb er for liten!

El-sjekk

En el-sjekk innebærer at en elektriker kontrollerer det elektriske anlegget på et overordnet plan. Sjekken er ment for å oppdage grove og graverende feil, slik at kunden føler seg tryggere i forhold til brannfare og strømgjennomgang.

Rehabilitering

Vi har lang erfaring og god kompetanse på rehabilitering av alle typer el-anlegg. Vi hjelper gjerne til med alt fra de små oppdragene til store totalrehabiliteringer. Vårt fokus er å tilby økonomisk forsvarlige tiltak og løsninger som er holdbare over lang tid.

Ny-installasjon

El-installasjon i ny bolig.

Vi hjelper deg med el-installasjon og gode løsninger på elektrisk anlegg. La oss skreddersy et elektrisk anlegg til din nye bolig!

El-kontroll

El-kontroll er en utvidet kontroll av det elektriske anlegget, samt sjekk av røykvarslere og brannslukningsapparat og er mer omfattende enn el-sjekk.
Her får du også en egen tilstandsrapport, med eventuelle råd om muligheter for utbedringer. 

FLERE TJENESTER

0
Ombygde/renoverte skap
0
Ansatte
0
Utførte oppdrag
0
Fornøyde kunder

HVORFOR VELGE OSS?

KONTAKT OSS

Trenger du hjelp av en elektriker? Fyll ut dette skjemaet for å komme i kontakt.

KONTAKT INFO

BESØKSADRESSE

Korterudsvingen 1,
2830 Raufoss

TELEFONTIDER KONTOR

Mandag-Fredag:
08.00-15.00

KONTAKT INFO

BESØKSADRESSE

Korterudsvingen 1,
2830 Raufoss

TELEFONTIDER KONTOR

Mandag-Fredag:
08.00-15.00

Call Now ButtonRing oss nå!